Florin Roman: „PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri”

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus, susţinând că social-democraţii au pus la îndoială boala.

PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măştilor de protecţie, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor şi nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricţie şi în permanenţă a blocat Guvernul în lupta împotriva COVID. (…) În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical. Urmare a modului în care Guvernul României a acţionat în această perioadă nu am ajuns în situaţia Italiei sau Spaniei”, a afirmat spune Roman, joi, într-un comunicat.

Liberalul arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri confirmate şi 10 decese şi că, în contextul în care în ultimele zile a existat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgenţă, „prudenţa şi luarea măsurilor de prevenţie rămân cuvinte de ordine”. 

460 de noi cazuri confirmate și 10 decese este bilanțul ultimelor 24 de ore in România, in pandemia de COVID. După ce in ultimele zile am înregistrat un număr similar de cazuri ca in perioada stării de urgente este foarte clar ca prudenta și luarea măsurilor de preventie, rămân cuvinte de ordine”, a mai precizat Florin Roman.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!