Gafa candidatei lui Dan Voiculescu la prezidențiale: „Suntem împreună cu Rusia parte a NATO”

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidențiale din partea partidului controlat de Dan Voiculescu, Partidului Puterii Umaniste, a declarat luni seară, în cadrul unei emisiune la Digi 24, că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”, iar cele două țări ar trebui să continue „exercițiile militare bilaterale”.

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a postat următorul mesaj pe pagina sa de socializare: „Candidatul domnului Dan Voiculescu pentru președinția României.

Fără comentarii”. 

Întrebată de moderator despre partenerii din Est ai României, trimitere la Republica Moldova ori Ucraina, Ramona Ioana Bruynseels a spus: „Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Între NATO și România, pe de o parte, și Rusia pe de altă parte, relațiile sunt extrem de reci din cauza anexării ilegale a Crimeei și a raptului teritorial din estul Ucrainei.

Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidenţiale, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură.

Ramona Ioana Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!