Ikea confirmă apariția magazinelor mici și extinde punctele de colectare din țară

Retailerul suedez de mobilă IKEA are în plan deschiderea magazinului IKEA Pallady, cel de-al doilea din țară, până la începutul verii și extinderea punctelor de colectare a comenzilor către Cluj-Napoca, Iași și Constanța, anul acesta. 

Anul trecut am deschis primele puncte de colectare ale IKEA, în Brașov și Timișoara, și avem în plan să deschidem anul acesta puncte de colectare în Cluj-Napoca, Iași, Constanța. Acestea sunt orașele pe care le urmărim în prezent, iar, mai târziu, vom căuta și alte orașe”, a declarat  Stefan Vanoverbeke, CEO IKEA SEE. 

Potrivit Profit.ro, CEO-ul IKEA confirmă că va lua în calcul deschiderea unor magazine mai mici în centrul orașelor și în România  în viitor, anul acesta fiind deja programate deschiderea magazinului IKEA Pallady și extinderea punctelor de colectare în țară.  „Urmărim să deschidem magazine mai mici, pentru că am văzut că oamenii și-au schimbat modul de a face cumpărături, iar online-ul este din ce în ce mai important. Vom continua să investim atât în magazine fizice, cât și în experiența online”, a mai spus Vanoverbeke.

Suedezii au anunțat în trecut că intenționează să atingă un număr total de nouă magazine în România, cel mai mare din regiune, în urma unei investiții estimată la peste 500 milioane de euro. Prin acest demers, compania ar crea 3.000 de locuri de muncă în România. Reprezentanții IKEA a anunțat în repetate rânduri că au pe listă Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, pentru noi magazine. 

Anul trecut am deschis primele două puncte de colectare ale IKEA în Brașov și Timișoara, în timp ce Clujul urmează în curând. IKEA are un serviciu de comenzi on-line din ce în ce mai popular pentru clienții din întreaga țară, iar IKEA Pallady va dubla capacitatea de a sprijini cumpărăturile pe internet. Luăm în calcul, de asemenea, crearea unor magazine mai mici, în centrul orașului, în plus față de tradiționalele și deja cunoscutele «cutii albastre». În prezent, suntem dedicați finalizării celui de-al doilea magazin din București și extinderii rețelei punctelor de colectare. Alte formate vor fi explorate în viitor și vom informa publicul în cazul unor planuri suplimentare de extindere“, spun reprezentanții IKEA.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!