Încearcă Adrian Năstase preluarea PSD?

Fostul prim-ministru şi preşedinte PSD, Adrian Năstase, revine în prim-plan pentru a ajuta partidul să iasă din starea de bulversare în care se află. 

Surse din PSD spun însă că intențiile lui ar fi mult mai largi, această încercare de a sprijini partidul fiind de fapt o tentativă a fostului prim-ministru de a prelua cu totul formațiunea politică.

Învins în alegeri şi cu preşedintele condamnat, PSD urmează să aibă parte de un grup de sprijin format din Adrian Năstase, Octav Cozmâncă şi alţi foşti şi actuali lideri ai partidului.

Adrian Năstase a anunțat știrea, pe blogul personal, după ce ieri afirmase că îi pare rău pentru ceea ce îndură Liviu Dragnea dar că acesta ar fi trebuit să demisioneze de la șefia PSD după scorul „umilitor” la alegerile europarlamentare

Impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, tinand seama de situatia dificila a partidului dupa alegerile europarlamentare”, a spus fostul prim-ministru.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!