Victor Ponta: „Chiar NU suntem de vânzare ca alții!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a fost prezentă, marţi, la şedinţa conducerii PSD, de la Parlament, spunând că a venit să aibă o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă.  Cu această ocazie, i-a invitat pe unii dintre foştii colegi să revină în PSD, referindu-se în special la Marian Neacşu, Ion Mocioalcă şi Adrian Ţuţuianu. Totodată, primarul Capitalei a militat pentru o alianţă între PSD şi Pro România. 

Să se stabilească o alianță între Pro România și PSD dacă acei colegi nu se întorc în partid. Este normal să existe întâlniri și să existe o strategie cu Pro România“, a adăugat primarul Capitalei.

Răspunsul președintelui Pro România, Victor Ponta, nu a întârziat să vină. Într-o postare pe pagina de socializare, acesta refuză orice fel de alianță cu Partidul Social Democrat.

Ah – nici nu va inchipiuiti ce bine ne simtim cand spunem NU!!! Noi suntem ProRomania si suntem foarte multumiti cu asta! Chiar suntem ALTFEL si ramanem asa!

Noi de la ProRomania suntem oameni liberi – chiar NU suntem de vanzare ca altii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminica la vot si facem marti invers! Chiar nu ne facem iar “frati” cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi un pic de “ciolan”! Chiar am inteles ce au vrut sa spuna oamenii prin votul din 26 Mai si nu ii sfidam si nici nu incercam sa ii prostim! Chiar am inteles ca problema Romaniei nu era omul Liviu Dragnea – ci “Sistemul Liviu Dragnea” – si toti acum vor sa ramana in “Sistemul LD” dupa ce au scapat rapid de om!

Stiu ca unii pur si simplu nu inteleg cum este sa ai onoare, cuvant, rusine! Stiu ca l-au criticat pe Dragnea pana au primit o functie sau un contract si pe urma l-au laudat! Stiu ca il slujeau pana ieri pe Dragnea si azi spun ce rau era si cum era vinovat de toate!

Stiu ca isi inchipuie ca ii pacalesc iar pe romani – a plecat Dragnea si ei sunt toti curati, frumosi si destepti – doar Dictatorul era rau!

Ma uit la ce fac unii lideri PSD acum si revad scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989! Cred ca au uitat ce s-a intamplat dupa 1989 si cum au terminat oamenii aceia!

Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei – am primit de la romani un mesaj in 2014-2015 si vreau sa arat ca l-am inteles! Am muncit si suferit atata timp ca sa dovedesc ca m-am schimbat in bine – exista ceva pe lume care sa ma faca sa revin in “mlastina”?!? NU

Echipa ProRomania merge mai departe – pe un drum pe care l-am ales , foarte dificil ; dar este drumul corect! Ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care nu isi vand sufletul pentru bani, functii si avantaje meschine!”, a spus Victor Ponta.

Sursa foto: capital.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!