Ipoteza lui Traian Băsescu: „Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul președinte, Traian Băsescu, analizează apariția de sâmbătă a premierului Viorica Dăncilă, alături de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, la Sulina, unde “s-au bălăcit cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat tenis de masă și au respirat împreună briza sărată a mării”.

Potrivit lui Băsescu, reprezintă nişte imagini menite să-i umanizeze pe liderii PSD întrucât tandemul Dăncilă-Teodorovici va reprezenta PSD la viitoarele alegeri.

„Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria
Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.
Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .
Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui .
În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.
Vrea, nu vrea partidul, asta e !
Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?”, 
a spus Traian Băsescu.

În cadrul unui turneu prin organizațiile din sud estul țării, premierul Viorica Dăncilă s-a aflat sâmbătă, la Sulina, împreună cu vicepremierul Orlando Teodorovici și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, unde s-a distrat jucând ping pong cu ministrul său preferat și a făcut o plimbare pe plajă, desculță, îmbrăcată într-un kimono lejer. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!