JYSK inaugurează două magazine noi

      No Comments on JYSK inaugurează două magazine noi

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează pe 17 ianuarie două magazine noi, în orașele Slobozia și Mioveni. Astfel, rețeaua de magazine JYSK ajunge la 68 de magazine în România. 

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni își deschid porțile pe 17 ianuarie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați în cele două magazine noi cu o mulțime de surprize, oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Pentru fiecare dintre cele două magazine, ziua deschiderii va fi marcată de un eveniment special, cu atmosferă veselă, DJ,  baloane, cafea și croissante. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinele JYSK Slobozia și JYSK Mioveni vor exista oferte speciale de deschidere, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă, conform jysk.ro 

 “Începem anul în forță și deschidem două magazine în aceeași zi, continuând astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt în orașe noi, ceea ce înseamnă că acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienți care, până acum, ne puteau găsi doar online. Cu ocazia deschiderilor am pregătit oferte speciale la produsele noastre, valabile timp de o săptămână. Dacă plănuiesc să schimbe ceva în casa lor sau pur și simplu sunt curioși să ne cunoască, e momentul potrivit să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere. Îi așteptăm pe locuitorii din Slobozia și Mioveni la inaugurarea magazinelor pentru a face cunoștință cu produsele și cu echipa de asistenți de vânzări, care este mereu pregătită să răspunda la întrebările lor și să îi consilieze”,  a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Ne bucurăm că adăugăm pe harta magazinelor JYSK două orașe noi. În Slobozia ne doream de mult timp să ajungem, pentru că este un oraș cu potențial și pentru că nu aveam până acum un magazin fizic în zona dintre București și Medgidia. Și pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregătim de mult timp, pentru că este un oraș în care credem. În această regiune vom avea trei magazine, unul în Mioveni și două în Pitești, așadar vom avea o acoperire foarte bună. Pentru că ne-am propus să ajungem la 135 de magazine în următorii ani, suntem mereu în căutarea unor spații comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Căutăm spații de aproximativ 1300 mp și ne dorim să avem un magazin JYSK în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu George, Development Manager JYSK România.

Magazinul JYSK Slobozia se deschide pe Șoseaua București-Constanța nr.  14, lângă Kaufland, și are o suprafață totală de 1170 mp.

Magazinul JYSK Mioveni se deschide pe strada IC Brătianu nr. 108, în apropierea Kaufland, și are o suprafață totală de 1000 mp.

Ambele magazine sunt amenajate după noul concept Store 3.0, care oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn și designului mai elegant.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Slobozia și www.JYSK.ro/Mioveni . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!