Kaufland România deschide astăzi două magazine noi

Kaufland România deschide, pe 23 mai, două noi magazine, în Focșani și Constanța și ajunge astfel la o rețea de 124 de hipermarketuri la nivel național. Prin deschiderea noilor magazine, Kaufland a creat 170 de noi locuri de muncă.

Magazinul din Focșani, Strada Mărăşeşti nr. 5, se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, spațiul având o structură simplificată, fără galerii comerciale și o suprafață de vânzare de aproximativ 3000 mp.
Magazinul din Constanța, Strada Aurel Vlaicu nr. 218, are o suprafață de vânzare de 3900 mp și cuprinde o galerie comercială cu Food Court, ce oferă restaurant, cofetărie, patiserie și o farmacie.
Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.
Noile magazine deschise de Kaufland în Focșani și Constanța oferă raioane speciale adaptate stilului de viață actual, precum: vitrină cu sortiment mare de pește proaspăt, raion extins de produse bio, raion de produse To Go.
De asemenea, magazinul din Constanța mai include și un raion extins de produse cosmetice.
Ambele magazine integrează cel mai nou concept cu spațiu de vânzare individual, Tabac Shop – un concept nou, cu variantă premium sau de lux, implementat în premieră în rețeaua Kaufland România.
În Constanța, formatul este de lux, cu un spațiu de 30 mp, dispune de casă proprie de marcat și oferă un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (țigări, trabucuri, țigări de foi, țigări electronice, cutii și accesorii) și alcool (vin spumant premium, vin alb, roșu sau rosé, șampanie și băuturi spirtoase).
În Focșani, punctul Tabac Shop este integrat în Biroul de Informații, are 15 mp și oferă aproximativ 200 de articole din tutun și accesorii.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!