Lider ALDE: „Blatul dintre Iohannis și Dăncilă miroase de la o poștă”

Preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis „mimează lupta cu Dăncilă şi PSD” şi că „blatul dintre cei doi miroase de la o poştă”.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul ALDE îl acuză pe Klaus Iohannis că încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu „aşa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să îşi asigure un nou mandat”.
Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? 

Am văzut azi unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. 
Omul e ceva incredibil. 
Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD. 
Apoi, strategia dlui Iohannis este de-a dreptul ridicolă. Încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. 
P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, se arată în postarea lui Ionel Petre.

Sursa foto: dambovita24.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!