Dăncilă, replică pentru Ponta: „Când spui că premierul trebuie să fie ridicat cu mascaţii, acest lucru este foarte grav”

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a amenințat, joi, la Mioveni, că va depune plângere penală împotriva lui Victor Ponta.

Liderul Pro România a afirmat, miercuri, referitor la faptul că premierul Dăncilă a declarat recent, la Mamaia, că nu va pleca din funcţie, Victor Ponta a spus: „Atunci o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem altceva? Ar fi al doilea preşedinte al PSD care pleacă cu mascaţii”.

Afirmaţiile dumnealui mi se par foarte periculoase. Atunci când vorbeşti de premierul României şi spui că trebuie luat cu mascaţii, eu cred că acest lucru este un lucru foarte periculos pentru că, în primul rând, aduce un prejudiciu atât în plan intern, cât şi în plan extern. Şi cred că sunt oameni care se joacă cu cuvintele, se joacă cu aceste afirmaţii şi toate aceste lucruri afectează imaginea României. O să depun plângere penală împotriva domnului Ponta şi fac un apel la dumnealui să aducă dovezi care să susţină cele afirmate”, a spus premierul.

Viorica Dăncilă a adăugat că atacul la şeful Guvernului înseamnă atac la siguranţa naţională.

„Când vorbeşti despre premierul României în acest mod şi spui că trebuie să fie ridicat cu mascaţii, acest lucru este foarte grav. Este o acuzaţie foarte gravă pe care dacă nu o poţi demonstra, atunci chiar trebuie să ai o problemă pentru că atacul la prim-ministru este un atac la siguranţa naţională”, a afirmat Dăncilă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!