Liviu Dragnea, despre relația cu Viorica Dăncilă: „O să analizăm după alegeri”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, într-un interviu pentru Adevărul Live, că va analiza situaţia Vioricăi Dăncilă în ceea ce priveşte relaţia ei cu partidul, după alegeri, când va aştepta de la premier o propunere legată de remanieri, după ce a refuzat restructurarea prin Parlament.

Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta.

E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient” , a spus Liviu Dragnea.

Legat de ce urmează, Liviu Dragnea a declarat că: “Noi am susţinut cu toţii că nişte miniştri trebuie înlocuiţi. Două colege candidează la alegerile pentru PE şi pe bună dreptate trebuiau schimbate. Şi Toader care s-a hotărât politic să fie schimbat. A fost o discuţie pe procedură. I-a spus toată lumea că Iohannis nu va da curs propunerilor. După alegeri cum va decide doamna premier trebuie să ne spună în CEX. După alegeri va fi o discuţie. Eu ştiu că doamna premier a vorbit cu preşedintele. A spus şi public. Mai mult ce era să facem? Să mergem cu lăutari la Cotroceni, cu un coş cu roşii, castraveţi?”.

Sursa foto: Epoch Times România

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!