Mihai Tudose nu exclude o reîntoarcere în PSD

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat luni, pentru AGERPRES, că nu exclude o reîntoarcere în PSD, doar că hotărârea în acest sens va fi luată numai după ce va avea o discuţie cu preşedintele interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, cu noua echipă de conducere a PSD, dar şi cu membrii fostei organizaţii Pro România de la Brăila.

Săptămâna aceasta sunt la Bruxelles, dar în weekend mă întorc în România şi voi avea o discuţie atât cu el (n.r. Marcel Ciolacu), cât şi cu o parte dintre noii colegi din noua conducere a PSD. După aceasta, voi avea o discuţie şi cu colegii de la Brăila şi cu oamenii Brăila, pentru că, până la urmă, acolo e baza. În urma acestor discuţii, voi lua o hotărâre. Nu exclud o reîntoarcere în PSD, dacă lucrurile care m-au făcut să plec au dispărut. O parte dintre ele a dispărut, Dragnea şi conducerea centrală, o parte dintre cei care făceau, ca să spun aşa, politica mare pe lângă Dragnea. Atât timp cât noul PSD îşi asumă că nu mai face nişte lucruri, putem avea o discuţie”, a declarat fostul premier.

Duminică seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu a declarat că este posibilă o reîntoarcere a lui Tudose în PSD: „Este posibil. Este posibil să se întoarcă. Trebuie avută o discuţie în interiorul organizaţiei de la Brăila şi ţinând cont că domnul Tudose e un europarlamentar din 36, nu e un parlamentar din 465, câţi sunt în Parlamentul României”.

Sursa foto: Guvernul României

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!