Ministrul Mediului: „Voi verifica angajările şi transferurile făcute în ultimele 7 zile şi următoarele 7 zile”

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat miercuri că va trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute în ultimele şapte zile, sau programate pentru următoarele şapte zile şi că va face o analiză „la sânge” a activităţii fiecăruia.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, ministrul îi avertizează pe cei care cred că îşi pot securiza anumite posturi încălcând regulile, cât şi pe cei care îi vor ajuta, să nu se joace cu legea.

Am ȋnceput să primesc din ce ȋn ce mai multe informaţii despre concursuri organizate heirupist ȋn ultimele zile.

Ieri, de exemplu, la Regia Națională a Pădurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumită doamnă director din Ministerul defunct al Apelor și Pădurilor. Până la urmă concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, ȋnsă intenţia rămâne.

⛔️Îi avertizez public pe cei care cred că ȋşi pot securiza anumite posturi ȋncălcând regulile, cât şi pe cei care ȋi vor ajuta: NU VĂ JUCAȚI CU LEGEA PENTRU CĂ VOR EXISTA CONSECINȚE!
Voi trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute ȋn ultimele 7 zile şi ȋn următoarele 7 zile.
Voi face o analiză la sânge a activităţii fiecăruia, iar oamenii profesionişti şi de bună credinţă pot să aibă ȋncredere că vor face parte şi din echipa mea.
Vă asigur că niciun om competent şi bine intenţionat nu va rămâne pe dinafară!”, se arată în postarea lui Costel Alexe.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!