„Nicio mamă să nu-i fie frică că nu primeşte alocaţie”: Dăncilă și-a depus candidatura la prezidențiale

Premierul Viorica Dăncilă și-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Este un moment emoţionant, este un moment unic, vreau să le mulţumesc celor 1.486.000 de cetăţeni care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidenţiale. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din întreaga ţară, care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături (…) Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, că îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară. Avem nevoie de un preşedinte activ care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie interinstituţională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor”, a declarat Dăncilă.

Prim-ministrul a mai afirmat că a demonstrat că poate conduce un Guvern şi că ar fi primul preşedinte care a fost şi premier.

Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi să obţin succes pentru ţara mea, sunt premier, mereu voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală indiferent de culoarea politică.

fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a afirmat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă a spus ca este nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstare astfel încât „nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”.
Am convingerea că avem nevoie de echilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituția și care să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul și Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această țară să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”, a spus premierul.
Sursa foto:  INQUAM PHOTOS/Octav Ganea
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!