O parte a membrilor Pro România din Brăila care au demisionat în bloc revin în partidul lui Ponta

O parte din foştii membri ai Pro România Brăila au revenit în partidul condus de Victor Ponta.

În funcţia de coordonator al filialei a fost numit, luni, Cosmin Răzmeriţă, care a afirmat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că regretă faptul că s-a lăsat „manipulat” şi a demisionat din partid în urmă cu zece zile, când organizaţia Pro România Brăila şi-a dat demisia în bloc.

„Astăzi, la recomandarea domnului senator Nicu Marin, am fost numit, de către domnul preşedinte Victor Ponta, coordonator al filialei Brăila. Eu doresc să continui munca începută la Pro România. Regret că m-am lăsat manipulat şi am demisionat, însă lucrurile au revenit la normal, atât pentru mine, cât şi pentru alte câteva zeci de membri care s-au reînscris în partid”, a scris Cosmin Răzmeriţă.

Organizaţia Pro România Brăila a demisionat în bloc din partid, pe 7 decembrie, în urma unei şedinţe cu şefii şi membrii din organizaţia judeţeană şi cea municipală.

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 7 decembrie, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arăta într-un comunicat de presă remis de Pro România Brăila la momentul demisiei în bloc.

Demisia Organizaţiei Pro România Brăila a venit la şase zile după ce europarlamentarul Mihai Tudose şi-a dat demisia din partid.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!