Ofertă de portare la abonament mobil cu trei luni gratuite la Telekom România

Abonații de telefonie fixă Telekom (fostă Romtelecom) care își portează numărul de telefon mobil în rețeaua Telekom (fostă Cosmote) vor primi trei luni gratuite la viitorul contract pe care îl vor încheia, oferta fiind valabilă până la finalul lunii martie.

Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniți prin portare de la abonament, cât și de la cartelă“, a transmis compania. 

Potrivit profit.ro, prețul de 5 euro/lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe site-ul companiei, și la toate portările făcute în magazinele Telekom România și ale partenerilor și este disponibil clienților care au activ un serviciu fix Telekom.

În același timp, clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom (și nu își vor achiziționa) pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro/lună. Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane în rate este disponibilă în magazinele Telekom sau ale partenerilor și la numărul 1234. Oferta Telekom aduce noutăți și clienților persoane juridice care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie: Internet 4G nelimitat, liber de contract și Norton Security Online inclus până la sfârșitul anului 2019, totul la 5 euro / lună, plus TVA. 

Oferta este valabilă pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.

Pentru comunicarea ofertei de primăvară, Telekom lansează și o nouă campanie de comunicare, construită în jurul mesajului: “Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșeală, nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!