Președintele CJ Teleorman: „Nu cred că mai are ce să caute domnul Marian Oprișan în PSD”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Dănuţ Cristescu, a declarat, miercuri seara, la Media Sud TV, că Marian Oprişan trebuie să facă un pas în spate pentru că a avut rezultate „extrem de slabe”.

Dănuț Cristescu îl vrea pe Marian Oprișan în afara echipei care a preluat conducerea PSD și chiar în afara partidului. Acesta a declarat că nu i-a plăcut să vadă că Oprișan s-a poziționat în spatele lui Marcel Ciolacu, în ciuda faptului că a obținut cele mai proaste rezultate la ultimele tururi de alegeri.

Mie nu mi-a plăcut să-l văd pe domnul Oprişan atunci când domnul Ciolacu a ieşit la declaraţii. Imediat, hop, în spatele domnului Ciolacu. Cred că domnul Oprişan trebuie să facă un pas în spate, având în vedere rezultatele extrem de slabe pe care le-a avut organizaţia PSD Vrancea în ultima perioadă. Nu cred că mai are ce să caute domnul Marian Oprișan în PSD. Și să urmărim și alegerile prezidențiale, în timp, dar și alte tipuri de alegeri și vom constata că domnul Oprișan nu s-a implicat deloc, nemaivorbind de faptul că jignește pe toată lumea, în fiecare CEx. Ați văzut ce s-a întâmplat și după europarlamentare când, imediat după ce președintele partidului a fost arestat, nu-l mai cunoștea că a fost președinte, dar până atunci îl recunoștea și chiar îl aprecia. Deci, astfel de persoane, după părerea mea, nu au ce să caute într-un partid cum este PSD. Dacă vrei să faci cu adevărat o resetare, o reformă, trebuie spus, în primul rând, ce facem pentru cetățeni, care este programul nostru în continuare”, a declarat Dănuţ Cristescu.

Acesta şi-a exprimat nemulţumirea şi faţă de modul în care Marian Oprişan conduce Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu”, a adăugat Dănuţ Cristescu.

În opinia preşedintelui CJ Teleorman, „trebuie făcută o analiză adevărată” la nivelul partidului şi „trebuie organizat un congres, nu să fugim după funcţii”.

Partidul Social Democrat trebuie să ofere o alternativă cetăţenilor din România şi din judeţul Teleorman. Eu reprezint judeţul şi sunt foarte interesat de obiectivele de investiţii şi de dezvoltarea judeţului. Şi atunci trebuie să monitorizăm ce face Guvernul PNL în perioada următoare pentru cetăţeni. Şi aici avem nevoie de oameni care să fie în opoziţie şi care să taxeze anumite greşeli pe care le fac cei de la putere. În aceste condiţii, nu sunt mulţumit de faptul că fugim după nişte funcţii şi nu avem soluţii pentru cetăţeni. Trebuie să prezentăm în continuare cetăţenilor care este oferta noastră politică de viitor şi nu ce am văzut – domnul Oprişan, în spatele domnului Ciolacu. Domnul Oprişan să-şi vadă de treaba lui”, a mai spus Cristescu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!