PSD va sărbători Ziua Europei cu un miting la Iași

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, a declarat, pentru news.ro, că PSD va sărbători la Iași Ziua Europei, de pe 9 mai, printr-un spectacol în aer liber, la eveniment urmând să participe și Liviu Dragnea, specificând că nu se așteaptă să apară incidente și că vor fi luate măsuri de siguranță, în contextul evenimentelor din 20 aprilie de la Conferința Județeană Iași, când Liviu Dragnea a fost huiduit de câteva sute de oameni.

Vrem să sărbătorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni și Cenaclul Flacăra, vor fi și cântece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iași, dar și din celelalte județe ale Moldovei. Noi sperăm să fie peste 40.000 de oameni“, a afirmat Maricel Popa.

Tot pe 9 mai, la Sibiu, va avea loc  Summitul informal al şefilor de stat sau de guverne din Uniunea Europeană. 

Cererea PSD Iași de autorizare a mitingului vine în contextul în care şi alte organizaţii politice sau civice din oraş au cerut aprobarea unor mitinguri în perioada respectivă. Candidatul PNL, Rareș Bogdan, a îndemnat PSD să renunțe la ideea mitingului de la Iași din 9 mai.

Când toată presa mondială este cu ochii pe Summit-ul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting împotriva Europei, împotriva așa-zișilor dușmani ai PSD, care nu-i lasă pe ei să guverneze“, a spus Rareș Bogdan, într-o conferință de presă susținută la Iași.

Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!