Război între USR-PLUS și Pro România. Replică pentru Ponta: „Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ți mai permite, spui că-s acri”

Europarlamentarul USR-PLUS, Dragoș Tudorache, a reacționat, pe pagina sa de socializare, ca răspuns atacului lui Victor Ponta asupra lui Dacian Cioloș: ”Statura publică nu-i permite să ajungă la struguri și spune că sunt acri”.

Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ți mai permite, spui că-s acri și sigur îi culege altcineva cu mâini străine.

Așa și Victor Ponta.

Când europarlamentarii lui Ponta sunt în cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, iar primul grup este PPE, să spui că din cauza celui de-al treilea grup nu a fost numit și un est-european în poziții-cheie ale Uniunii Europene înseamnă să înțelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, a spus copreședintele delegației USR-PLUS în Parlamentul European. 

Victor Ponta l-a atacat pe președintele PLUS, Dacian Cioloș, acuzându-l că „a luptat pentru țara lui, Franța”, în negocierile pentru principalele funcții de conducere din Uniunea Europeană.

Dacian Ciolos a negociat si a luptat ( ca de obicei ) pentru tara lui – Franta! Problema noastra este cine negocieaza si cine se lupta pentru Romania!

Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat trist – nicio persoana nascuta si crescuta in Estul Europei ( sau in oricare dintre cele 13 tari intrate in UE dupa 2004 ) nu a primit nimic!

Acum urmeaza un alt test – desemnarea Comisarului European din partea Romaniei :

1. in 2007 am primit un portofoliu nesemnificativ – am si uitat ca l-am avut pentru ca nimeni nu intelegea ce avea in attibutii

2. In 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franta sa aiba 2 comisari – si asa a ajuns Dacian Ciolos la Agricultura ( cu complicitatea lui Traian Basescu – dispus oricand sa faca ceva si cu “licuriciul” european , nu doar cu cel transatlantic) / in mandatul lui Ciolos agricultorii francezi au primit subventii tot de 3 ori mai mai decat cei romani

3. In 2014 , prin negocierea mea cu Hollande si Renzi si avand sprijinul lui Juncker Romania a primit ceva important – Dezvoltare Regionala! Avand-o pe Corina Cretu ( si echipa ei de asistenti romani) am adus in tara inca 10 miliarde de euro / si propunerea pentru viitorul buget este oricum mai mare cu inca 6

4. In 2019 va negocia Klaus Iohannis dar numirea o face Viorica Dancila – sa ne rugam sa obtinem ceva semnificativ pentru Romania ! Ajung insa rugaciunile?

Noi vrem un Comisar ProRomania- sa tina cu Romania!”, se arată în postarea liderului Pro România. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!