Replica lui Tăriceanu: „Dragă Viorica, vei veni în Parlament…Fără mine”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi reamintește Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta l-a acuzat că a abandonat guvernarea, că a susținut anterior ideea restructurării  Guvernului, cu aprobarea Parlamentului, dar premierul a refuzat.

Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”, se arată în postarea liderului ALDE.

Replica lui Tăriceanu vine după ce premierul Dăncilă a afirmat, miercuri, că: „Este un comportament la fel de imatur și egoist (al președintelui Iohannis n.r.) ca cel al domnului Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniștrilor. În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele zile și a tuturor acestor domni cu pretenții de “bărbați de stat” care, din considerente electorale, mențin instabilitate, noi ne vom continua activitatea.
Vom merge în Parlament și vom încerca să obținem susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt”, a spus primul-ministru.

Sursa foto: Mediafax

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!