Ryanair a lansat o noua rută către Israel

      No Comments on Ryanair a lansat o noua rută către Israel

Compania Ryanair a lansat o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va debuta în aprilie 2019.

Programul de vară 2019 al Ryanair, din București, oferă 19 rute în total, incluzând cele cinci rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinatie, Tel Aviv.

“Suntem încântați să anuntăm o nouă rută din București către Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de doua zboruri săptămânale, parte a programului vară 2019. Pentru a sărbători, oferim o reducere de până la 30 de euro pentru călătoriile dus-întors din intreaga noastra rețea de rute europene, pentru călătorii din ianuarie până la mijlocul lunii mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până duminică, 13 ianuarie”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair.

În pofida anulării a mii de zboruri și a problemelor cu piloții, profitul net al Ryanair a crescut cu 10% in exercițiul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2018, la 1,45 miliarde de euro, iar numărul de pasageri transportați a urcat cu 9%, la 130 de milioane.

Compania vrea să-și extinda flota cu 50% până în 2024, urmând să ajungă să transporte 200 de milioane de pasageri.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova.

Sursa: wall-street.ro

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!