S-a dat startul înscrierilor pentru concursul de proiecte factory by Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank anunță începerea înscrierilor pentru concursul de proiecte factory by RAIFFEISEN BANK, ediția a doua. Prin acest program, banca oferă credite în valoare de până la 50.000 de euro antreprenorilor la început de drum.  Înscrierile proiectelor se fac pe platforma www.raiffeisenfactory.ro între 12 februarie și 31 martie.

Raiffeisen Bank încurajează înființarea și dezvoltarea de afaceri, iar antreprenorii selectați pentru finanțare vor beneficia de îndrumare și după terminarea concursului, pentru ca afacerile lor să devină sustenabile.

Suntem la a doua ediție a programului factory by RAIFFEISEN BANK și venim în sprijinul antreprenorilor cu o ofertă nouă și un pachet extins de beneficii, atât pentru cei care vor să pornească un business nou, cât și pentru cei care își doresc să dezvolte un produs sau un serviciu inovator. Componenta financiară este importantă, dar la fel de important este sprijinul pe care îl oferim post-finanțare, prin intermediul atelierelor interactive și prin sesiuni gratuite de îndrumare. În felul acesta suntem alături de antreprenorii finanțați și le oferim susținerea noastă pentru a depăși provocările cu care se pot confrunta în afacerile lor”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail la Raiffeisen Bank.

După autentificarea pe platformă, fiecare participant trebuie să completeze formularul de înscriere, disponibil la secțiunea Înscrie un proiect. Etapa următoare va consta în evaluarea proiectelor de către specialiștii Raiffeisen Bank. Cei care ajung în ultima etapă a programului își vor putea susține ideile de afaceri în fața specialiștilor băncii și a unor anteprenori cu experiență, care vor selecta apoi proiectele finanțate prin programul factory by RAIFFEISEN BANK din acest an.

Pentru a-și putea construi sau dezvolta afacerile, antreprenorii găsesc pe www.raiffeisenfactory.ro o serie de resurse utile, menite să-i ghideze sau inspire pentru propriile afaceri, precum și testimoniale video cu o parte dintre antreprenorii finanțați în prima ediție a programului, care vin cu recomandări și idei noi. De asemenea, în secțiunea Despre concurs găsesc toate informațiile necesare participării la program.

În acest an, Raiffeisen Bank va acorda până la 100 de finanțări, de maximum 50.000 de euro fiecare, pentru susținerea ideilor noi de afaceri sau a companiilor cu cel mult 5 ani de funcționare care dezvoltă un produs sau serviciu inovator. Participanții la concurs au la dispoziție un simulator de credite dedicat, pentru a identifica tipul de credit care li se potrivește. Creditele pot fi de investiții sau pentru activitatea curentă, cu termen de rambursare de până la 5 ani, un nivel avantajos de dobândă și garanții de la Fondul European de Investiții, prin programul COSME. Însă primul pas este înscrierea unui proiect în programul factory by RAIFFEISEN BANK până la 31 martie, inclusiv.

Finanțările sunt acordate datorită Garanției puse la dispoziție de către COSME și de către Fondul European pentru Investiții Strategice (FEIS), stabilite în temeiul Planului de Investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a susține finanțarea și implementarea investițiilor productive în cadrul Uniunii Europene și respectiv de a asigura creșterea gradului de acces la finanțare.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!