Scandal monstru între consilierii lui Dăncilă! Șefa de cabinet, Roxana Popa, pleacă de la Guvern și din PSD din cauza Ancăi Alexandrescu

Șeful de cabinet al prim-ministrului Viorica Dăncilă și-a anunțat azi, intempestiv, plecarea de la Guvern și din PSD. Roxana Popa a ales un mod extrem de vizibil pentru a-și face public gestul: a fotografiat documentul demisiei din partid si l-a postat pe Facebook, alături de anunțul privind plecarea din subordinea lui Dăncilă: ” Vă aduc la cunoștință demisia din calitatea de membru cu o vechime de 15 ani, al Partidului Social Democrat, ca urmare a îndepărtării PSD de valorile stângii europene. Demisia este valabilă de azi, 29.03.2019“.

Conform surselor noastre, adevăratul motiv al demisiei Roxanei Popa este însă altul. Între consilierii prim-ministrului există de ceva vreme tensiuni provocate de “atitudinea dominantă a Ancăi Alexandrescu”, consilier onorific pe probleme de comunicare al lui Dăncilă. “Anca Alexandrescu este deosebit de agresivă în exprimare, atât față de jurnaliștii cu care comunică, dar și cu propriii ei colegi. Încearcă să devină unicul sfetnic al prim-ministrului, are veritabile ieșiri nervoase dacă o contrazice cineva. Efectul se vede cu ochiul liber, în aparițiile publice pline de gafe ale prim-ministrului. Anca Alexandrescu este absolut tot: șef de cabinet, consilier personal, consilier în toate domeniile. Motivul real al demisiei Roxanei Popa este faptul că Anca Alexandrescu nu și-a respectat fișa postului și a intrat peste atribuțiile șefului de cabinet”, spune sursa noastră.

Roxana Popa lucrează pentru Viorica Dăncilă încă de pe vremea când aceasta era europarlamentar. A fost membru PSD timp de 15 ani.

Anca Alexandrescu este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu și este de profesie, de asemenea, jurnalist.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!