Senator PNL: PSD face ce ştie mai bine şi în această campanie electorală: a deschis robinetul cu bani pentru primari!

Într-un comunicat remis redacției, senatorul PNL, Iancu Caracota, acuză Partidul Social Democrat că prima sesiune de finanţare a Fondului de Dezvoltare şi Investiţii este folosită de aceștia pentru a da bani primarilor care vor aduce voturi PSD şi care vor fi obedienţi partidului condus de Liviu Dragnea, în campania electorală.

Acesta mai declară că programul de finanţare nu trebuie să fie un instrument pe care PSD să îl folosească electoral, ci Guvernul trebuie să aibă în vedere dezvoltarea zonelor rurale.

PSD face ce știe mai bine și în această campanie electorală: a deschis robinetul cu bani pentru primari! Faptul că Guvernul oferă soluții de finanțare- în special pentru dezvoltarea localităților mai puțin evoluate- nu este un lucru rău, însă prima sesiune de finanțare a Fondului de Dezvoltare și Investiții este construită pentru a da bani primarilor care vor fi obedienți PSD în această campanie electorală. În realitate, banii vor fi oferiți primarilor care vor veni cu tolba de voturi în curtea PSD!

Reamintesc Guvernului PSD-ALDE că administrația locală nu are doar primari PSD, ci este condusă de mulți alți edili destoinici care nu au carnet roșu de partid. Cer premierului Viorica Dăncilă să nu lase pe mâna lui Darius Vâlcov (șeful de facto al acestui program) distribuția banilor și să ia măsuri urgente ca aceste fonduri, 5 miliarde de lei, să ajungă la toți primarii din România, care aplică pentru această sesiune de finanțare, indiferent de culoarea lor politică.

Administrația locală nu trebuie să fie un mijloc prin care PSD sifonează bani în scop electoral. Obiectivul Guvernului trebuie să fie dezvoltarea localităților din rural, nu îmbogățirea activului de partid în schimbul voturilor din 26 mai.

Am speranța că primarii nu se vor mai lăsa păcăliți de pomenile electorale ale PSD și nu vor prelua, în această perioadă electorală, modelul Dragnea: bani contra voturi!”, a conchis senatorul.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!