Teodor Meleșcanu: „Dragă Călin, ai uitat cum ai fost ales?”

Teodor Meleșcanu, ales președinte al Senatului, reacționează, după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a exclus din partid.

Într-o postare pe pagina de socializare, președintele Senatului îi reamintește că și el a fost ales în fruntea Senatului, de două ori, la propunerea PSD.

„• Cu multa ingrijorare ma uit la declaratiile publice ale colegului meu de partid domnul Tariceanu, care imi reproseaza ca am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD.

• Domnia sa a uitat ca a fost ales de doua ori in functia de presedinte al Senatului Romaniei propus si sustinut de PSD!

• Atunci a declarat ca va promova valorile, drepturile si libertatile individuale. Azi, doreste ilegal si neconstitutional sa sanctioneze un ales al poporului, sa candideze la o functie in Senatul Romaniei?

• Draga Calin, nu stiu ce sa cred? Ti-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales si ce ai declarat?

• Daca domnul Tariceanu atat a invatat despre democratie, parlamentarism si libertatea individuala in ultimii 30 de ani atunci e mai bine ca nu mai e la conducerea forului suprem al democratiei romanesti!

P.S.1: Doua intrebari as avea la tine draga Calin: care este proiectul ALDE? (spune cateva cuvinte despre acesta poporului si membrilor ALDE care te-au ales)

P.S.2: In cazul in care acest proiect ar exista si membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afara partidul din partid?”, se arată în postarea lui Meleșcanu.

Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat miercuri, în Senat, că fostul ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, ales președinte al Senatului, nu mai are calitatea de membru ALDE.

Teodor Meleșcanu, susținut de PSD, a câștigat marți funcția de președinte al Senatului primind 73 de voturi. 

Sursa foto: Agerpres

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!