Traian Băsescu: „Doamna Dăncilă creşte în PSD, mai cu un CEx, mai cu un sex”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al PSD.

Luni seară, invitat la Digi 24, senatorul PMP a precizat că, deşi prim-ministrul nu a fost om „de primă dimensiune politică”, aceasta creşte „mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”.

Va fi preşedinta PSD şi premier pentru că are atuul maxim, le spune «băieţi, dacă nu sunt şi preşedinta PSD luaţi mandatul meu de prim-ministru de aici», dar nu îl dă lor, se duce şi îl predă la preşedintele Iohannis şi atunci îi seacă la inimă şi nimeni nu va juca varianta ieşirii de la guvernare. Gândiţi-vă că ai un premier, că ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte al partidului din care provine şi că partidul îi spune «nu», păi pe bună dreptate îşi depune mandatul premierul. Acum ăsta e principiul, faptul că este doamna Dăncilă în postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD, faptul că nu a fost un om de primă dimensiune politică, dar uite că şi doamna Dăncilă creşte, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”, a afirmat Traian Băsescu.
Acesta a adăugat că, deşi nu este la un alt nivel politic, Viorica Dăncilă pare mai relaxată şi destul de liberă.

Nu este la un alt nivel, dar îmi pare mai relaxată, cert e că e destul de liberă şi acum văd că îşi asumă să nu dea prin OUG Codul administrativ, mult aşteptată de baroni, pentru pensiile speciale. A fost respins de CCR şi să vii cu o OUG sună rău, care nu e din categoria actelor pe care le respecţi când le face premierul. Ai o decizie a CCR care spune că pensiile speciale sunt o pomană neconstituţională, iar acum să vii să dai prin OUG nu merge”, a conchis Băsescu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!