Varujan Vosganian: „PNL şi USR jignesc ALDE, doar-doar n-am mai vota moţiunea, ca să-i scăpăm de guvernare”

Liderul deputaților ALDE, Varujan Vosganian, susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că unii reprezentanţi ai PNL şi USR fac eforturi pentru ca moţiunea de cenzură să pice şi ei „să scape de frica guvernării”.

Ce interesant! Unii reprezentanți ai PNL și USR jignesc din răsputeri ALDE și pe Călin Tăriceanu, doar-doar ne-om supăra și n-am mai vota moțiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării. Îi asigur că declarațiile lor nu ne schimbă opinia nici în ce privește votarea unei moțiuni de cenzură și nici în ce-i privește pe dânșii”, se arată în postarea lui Varujan Vosganian.

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, miercuri, în Parlament, referitor la semnăturile strânse pentru moţiunea de cenzură, că „USR deja a depus toate semnăturile pentru moțiunea de cenzură, la fel și PNL, UDMR a spus că se alătură, am îndoieli la acest moment în privința ALDE pentru că vedeți ce se întâmplă cu ALDE, nu îți mai poți pune absolut deloc baza în acest partid, nu că s-ar fi întâmplat până acum ei de fapt acționează ca PSD își doresc foarte mult să continue această cârdășie cu PSD, în continuare își doresc să se agațe de putere”.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că, în cursul săptămânilor următoare, va fi depusă în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!