Victor Ponta: „Mihai Fifor preferă să fie bodyguard-ul Vioricăi Dăncilă”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a trimis încă o dată săgeți în direcția foștilor colegi din PSD.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Ponta a distribuit o fotografie în care apare ministrul Mihai Fifor în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă, la Suceava, unde premierul a participat la o ședință PSD, urmată de o conferință de presă.

Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate vamile si punctele de trecere a frontierei? Violatori si criminali pe strada? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati sa vorbiti despre aceste probleme cu Ministrul de Interne – este foarte ocupat!!!

Cat timp am fost Prim Ministru stiam ca orice urgenta apare este Ministrul de Interne la birou si pot sa ii dau sarcina sa intervina! Nu l-am acceptat niciodata sa piarda timpul langa mine in vizite politice . Poate am gresit eu …

Serios – cand Mihai Fifor a venit in locul “Duamnei” Carmen Dan am spus ca e o schimbare in bine si o sa avem, in sfarsit, un Ministru la o institutie atat de importanta! Constat cu mare amaraciune ca Mihai prefera sa fie bodyguard! Nu ma asteptam de la “Duamna” Veorica sa isi dea seama ca locul lui este in alta parte – dar de la el ma asteptam ! Am gresit?”, a afirmat Victor Ponta.

Sursa foto: Facebook/ Victor Ponta
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!