Victor Ponta: „Nu ai voie sa te joci cu bugetul țării! Trebuie o schimbare radicală sau urmează prăpastia”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că e „foarte bine că s-a amânat (n.r rectificarea bugetară) / și trebuie modificat radical dacă se dorește adoptarea ”, după ce Premierul Viorica Dăncilă a decis să amâne rectificarea bugetară, programată să fie adoptată în ședința de joi a Guvernului.

Motivul acestei rectificări este faptul că în interiorul coaliției PSD-ALDE nu s-a ajuns la niciun consens, iar Dăncilă vrea să negocieze cu partenerii de coaliție, rectificarea urmând să fie reluată luni.

Foarte bine ca s-a amanat / si trebuie modificat radical daca se doreste adoptarea! Bazat pe cifrele adevarate si opiniile specialistilor din MF – nu pe gogosi politice ! Nu ai voie sa te joci cu Bugetul tarii !

Asa cum fusese initial anuntat proiectul de rectificare de catre Ministrul de Finante totul era bazat pe cifre false, predictii fanteziste, incasari nerealiste si masuri nesustenabile!

Problema este ca Bugetul pe 2019 a fost adoptat de la inceput pe baze mincinoase si populiste! Si ca Guvernul NU are nicio viziune economica , fiscala si bugetara stabila, predictibila si sustenabila!

De la 1 Septembrie trebuie o schimbare radicala – sau urmeaza prapastia!”, se arată în postarea lui Victor Ponta.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!