Viorica Dăncilă, anti-Dragnea: „Voi vota şi pentru referendum”

În timpul unei vizite făcute în județul Bacău, premierul Viorica Dăncilă a declarat că va merge pe 26 mai la vot, atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum.

„Da, voi participa duminică la vot şi voi vota pentru ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, pentru câştigarea demnităţii României, pentru că ştiţi am fost europarlamentar 9 ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul cu instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor”, a spus Dăncilă.

Premierul a mai declarat că aceste alegeri sunt foarte importante pentru că România are nevoie de oameni care să susțină interesele cetățenilor.

„Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi ale drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!