Viorica Dăncilă: „Carmen Dan este dezinformată. Interesul personal, pentru unii, e mai important decât interesul politic”

Premierul Viorica Dăncilă răspunde acuzaţiilor fostului ministru de Interne, Carmen Dan, care a declarat că PSD a cedat în faţa presiunilor preşedintelui Klaus Iohannis. Premierul spune că „PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui”, acuzând-o de „dezinformare”.

Prim-ministrul a anunțat că ministrul de Interne Carmen Dan, unul dintre personajele politice cele mai apropiate de Liviu Dragnea, va fi remaniat. Carmen Dan a declarat, luni, că a demisionat de la MAI și că „PSD a cedat în fața presiunilor președintelui Iohannis”.

Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică“, a declarat fostul ministru de Interne.

Întrebată dacă PSD a cedat în faţa lui Klaus Iohannis care a cerut schimbarea sa, Carmen Dan a răspuns: “Cred că da“.

În replică, prim-ministrul o acuză pe Carmen Dan că „nu a învățat nimic” , declarând că „PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui” și că „se vede că interesul personal pentru unii e mai important decât interesul politic”.

Viorica Dăncilă: „Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată dacă a făcut această afirmație. Niciodată PSD nu va ceda presiunilor președintelui. Intrăm într-o campanie împotriva președintelui Iohannis, deci în niciun caz nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute. Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi va aprecia (sic!) cei care vor răul acestui partid. Eu cred că atunci când ești atașat unui partid, când crezi în acel partid, declarațiile trebuie să le faci mai întâi în interiorul partidului și pe urmă ieși cu declarații publice. Am cerut fiecărui coleg și colege ca să facă (sic!) acest lucru. Se vede că interesul personal pentru unii e mai important decât interesul politic”.

Sursa foto: Agerpres

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!