Viorica Dăncilă: „Victor Ponta este mincinos și duplicitar”

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat dur la afirmațiile făcute de Victor Ponta, luni, printr-o postare pe pagina sa de socializare.

Liderul Pro România susține că Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România.

Prim-ministrul a spus despre fostul premier că are un „stil mincinos și duplicitar” și aceea nu a mai dorit o colaborare cu acesta.

Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, se arată în postarea Vioricăi Dăncilă.

Sursa foto: Mediafax
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!