ALTEX rupe colaborarea cu platforma eMAG

      No Comments on ALTEX rupe colaborarea cu platforma eMAG

Retailerul de produse electro-IT și electrocasnice ALTEX iese de pe platforma marketplace a eMAG, cel mai mare retailer online, după un an și jumătate.

ALTEX invocă creșterea semnificativă a comisioanelor practicate de către eMAG, aspect ce ar conduce la imposibilitatea ALTEX de a-și ține promisiunea către clienți, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic preț din România la toate produsele.

“Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMAG deoarece în acest moment, creșterea comisioanelor ne face imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preț din România, o promisiune pentru ținerea căreia toți angajații ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelența în operațiuni și prin investiții inteligente în proiecte care cresc eficiența. Toate acestea fac ca ALTEX să fie o afacere profitabilă și sustenabilă și ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieței prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvență și sustenabilitate în creștere și profit și respect față de promisiunile făcute clienților noștri”, a precizat Florin David, director E-commerce Altex România.

Începând cu 19 august, clienții vor putea achiziționa în continuare produsele dorite din cele 120 de magazine Altex și Media Galaxy și online pe platformele proprii altex.ro și mediagalaxy.ro.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!