Alina Gorghiu: „Vai! Domnul Tăriceanu și-a luat țeapă”

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a luat ţeapă, fiindcă PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, senatorul afirmă că, deşi „toată lumea i-a spus asta domnului Călin Popescu Tăriceanu de cel puțin un an, se pare că PSD e mai realist”.

Vai! Cum e asta. Domnul CPT și-a luat țeapă! PSD nu-l susține la prezidențiale. PSD va avea candidat propriu. Toată lumea i-a spus asta domnului CPT de cel puțin un an, dar dansul nu și nu, stau lângă Dragnea și girez toate aberațiile, stau la guvernare cât să decontez toate porcăriile de măsuri ale PSD, suport toate umilințele, inclusiv scorul de la europarlamentare, că PSD îmi va susține candidatura la președinție! Ia uite că realitatea doare. PSD e PSD. Se pare că mai realist decât visătorul CPT”, afirmă senatorul PNL.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni după CEx, că PSD vrea un candidat propriu la prezidenţiale şi va discuta cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre o susţinere. În cazul în care preşedintele ALDE îşi menţine intenţia de a candida, Viorica Dăncilă a vorbit despre o susţinere în turul doi.

Sursă foto: PNL

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!