Tăriceanu, despre Nicușor Dan: „Pare un dinozaur care nu înţelege lumea în care s-a trezit subit”

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu-Tăriceanu, afirmă despre Nicuşor Dan, contracandidat al său, că pare a fi „un dinozaur” care nu înţelege „lumea în care s-a trezit subit”, în condiţiile în care are drept slogan de campanie „lupta anticomunistă”.

Nicușor Dan pare dinozaurul care, dezghețat după 60 de milioane de ani, nu înțelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ți faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluție: un candidat înghețat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu “vin lupii”, strategie care nu a funcționat nici în anii ’90?

De la bun început această alianță nu a mirosit a bine. Să faci o alianță împotriva a ceva (să scoatem ciuma roșie din București – spun ei) și nu pentru bucureșteni mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării nu este bine nici pentru ei și nici pentru noi. Bucureștiul are nevoie de soluții reale și nu de lupta de clasă de acum 70 de ani!

Este din ce în ce mai clar că Nicușor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic și, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste!

Probabil la fel o să abordeze și problema încălzirii și a apei calde care cocoșează în fiecare iarnă bucureșteanul! Cu slogan de tipul “Ana, Luca și cu Dej bagă spaima în burgheji!”!!

Probabil că tot ideologic va trata și problema poluării, a siguranței cetățeanului sau pe cea a spațiilor verzi! Da, când nu ai nici un plan vii ori cu programe faraonice, ori o dai cu lupta de clasă.

Oameni buni, oare suntem pregătiți să încredințăm conducerea orașului nostru unui candidat care pare rupt de realitate, care uită în ce mileniu suntem?

Da, orașul nostru este în suferință, dar acești amatori nu sunt doctorii de care are nevoie, ci doar niște organizatori de parastase.”, a afirmat liderul ALDE.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!