Black Friday 2018 la eMAG – cumperi în rate, plătești mai târziu

Black Friday 2018 la eMAG are loc pe data de 16 noiembrie, iar retailerul a pregătit o serie de oferte și reduceri pentru cei care vor să cumpere în rate și să plătească mai târziu.


Trebuie să recunoaștem că deși sunt retaileri care au început reducerile de Black Friday încă de la mijlocul lunii octombrie, cel mai important eveniment de cumpărături al anului este în continuare așteptat cu sufletul la gură de fanii eMAG. Retailerul eMAG rămâne consecvent și organizează Black Friday 2018 într-o singură zi, în data de 16 noiembrie.

Pentru Black Friday 2018, eMAG a pregătit 3 milioane de produse la promoție, iar dacă oferta este prea apetisantă ca să-i poți rezista, poți cumpăra cum ajutorul cardurilor de credit, ca să te bucuri de produse acum, și să să-ți faci griji mai târziu în ceea ce privește plata.

Așa că, dacă nu ai bani acum, dar îți dorești ca Black Friday 2018 la eMAG să nu treacă pe lângă tine, poți apela la un card de credit. Timpul nu este pierdut pentru că eMAG și Raiffeisen Bank continuă și în acest an parteneriatul pentru carduri de credit cobranded. Dacă vrei să te bucuri de Black Friday în rate, poți lua cardul de aici.

Trebuie să știi faptul că primești un bonus de 100 de lei pentru cardurile solicitate între 16 și 19 noiembrie pentru cadrul de cumpărături eMAG cu Raiffeisen (oficialii eMAG declarau recent că au 15.000 de carduri emise în doar un an de când au introdus acest card). Dacă vrei să te bucuri de Black Friday în rate, ia-ți cardul de aici.

Cardul eMAG pentru Black Friday 2018

Programul de plată în rate fără dobândă cu cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank este disponibil pentru cumpărături pe site și în showroom-uri pentru comenzi eMAG și eMAG Marketplace (pentru produsele vândute de parteneri plata se face exclusiv online).

Prin cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank te bucuri de până la 10% înapoi. Ai puncte de loialitate eMAG: până la 10% din valoarea cumpărăturilor. Cumperi de pe eMAG ce îi trebuie familiei tale, plătești, obții puncte și apoi le folosești pentru noi cumpărături la eMAG (exceptând eMAG Marketplace).

Cu acest card beneficiezi de până la 36 de rate fără dobândă, așa că te poți bucura de cumpărăturile de Black Friday pe care le vei face de pe eMAG mai mult timp fără să ai grija banilor.

Cu cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank beneficiezi de următoarele opțiuni de rate fără dobândă:

 • 3, 6 sau 12 rate fără dobândă pentru orice produs;
 • Până la 36 rate fără dobândă pentru produsele Samsung, vândute de eMAG, în perioada 05.09.2018 – 31.12.2018. Oferta este valabilă pentru comenzi ce conțin exclusiv produse eligibile.

În plus, clienții care optează pentru acest card se bucură de 0% dobândă până la 56 de zile – plătești cu cârdul, rambursezi integral sumele utilizate până la scadența lunară și beneficiezi de 0% dobândă-, plătești oriunde în lume – ai 0% comision pe tranzacție pentru plățile la comercianți, în țară și în străinătate.

Totodată, ai acces la Programul Raiffeisen Multishop, prin care poți plăti în până la 12 rate lunare fără dobândă sau poți acumula puncte Multishop când plătești la magazinele partenere ale băncii.

Cum funcționează?

 • Vezi câte puncte ai în contul tău de client și le folosești la noi cumpărături la eMAG. 1 punct = 1 leu
 • Acumulezi puncte de loialitate pentru produsele achitate prin acest card la eMAG: de la electrocasnice și moda până la produsele de zi cu zi.
 • Ai 300 de puncte? Cumperi produse de 300 de lei. Sau de 500 de lei și poți achita cu 300 de puncte și 200 de lei.

Dacă vrei să te bucuri de Black Friday 2018 la eMAG în rate, ia cardul de aici.

Banca Transilvania

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil pentru cumpărături pe site-ul eMAG și în showroom pentru comenzi eMAG și eMAG Marketplace (exclusiv plata online), prin cârdurile de credit Star de la BT: MasterCard Forte, MasterCard Forțe pentru Medici; STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT Rotary; STAR Platinum: Visa Platinum.

Prin cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania beneficiezi de:

 • 6 rate fără dobândă pentru orice produs;
 • 12 rate fără dobândă pentru:

– Comenzile în valoare de minimum 1.000 lei, achitate online, în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018.

– Comenzile ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurări RCA online și Asigurări de călătorie până la 07.01.2019.

Credit Europe Bank

CardAvantaj

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil pentru cumpărături pe site-ul eMAG pentru comenzi eMAG și eMAG Marketplace (exclusiv plata online) și în showroom.

Prin CardAvantaj beneficiezi de:

 • 4 sau 6 rate fără dobândă sau plată integrală, pentru orice produs;
 • Până la 12 rate fără dobândă pentru:

– Comenzile în valoare de minimum 1.000 de lei, achitate în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018.

– Comenzile ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurări RCA online și Asigurări de călătorie până la 31.12.2018.

Optimo Card

Prin Optimo Card poți achita:

 • În 18, 24 sau 36 de rate (cu dobândă de 19% pe an – DAE aferentă unei linii de credit de 5.367 de ei utilizată integral într-o tranzacție în rate și rambursată în rate egale timp de 12 luni va fi de 20,36%), în showroom și pe site-ul eMAG (pentru tranzacții de minimum 500 de lei);
 • Integral.

Pentru plata online cu cardul, selectează opțiunea dorită: 18, 24, 36 sau 48 de rate ori integral. De exemplu, pentru un produs în valoare de 2.000 de lei, achitat în 36 de rate prin Optimo Card, valoarea ratei lunare este 73.31 lei (calculul valorii ratei lunare are caracter informativ).

Black Friday 2018 la eMAG – Raiffeisen Bank

Programul de plată în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank este disponibil atât pentru plățile online, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG Marketplace, cât și în showroom, doar pentru comenzile eMAG.

Programul Multishop – Rate fără dobândă include cardurile de cumpărături: Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World.

Prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank beneficiezi de:

 • Până la 12 rate fără dobândă pentru comenzile ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurări RCA online și Asigurări de călătorie până la 31.12.2018;
 • 3 sau 6 rate fără dobândă sau plată integrală, pentru orice produs;
 • Până la 24 rate fără dobândă pentru comenzile în valoare de minimum 1.000 de lei, achitate în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018.

Garanti Bank

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil atât pentru plățile online, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG Marketplace, cât și în showroom, doar pentru comenzile eMAG.

Prin Bonus Card de la Garanti Bank beneficiezi de:

 • Până la 12 rate fără dobândă pentru comenzile ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurări RCA online și Asigurări de călătorie până la 31.12.2018
 • 4 rate fără dobândă sau plată integrală, pentru orice produs;
 • Până la 24 rate fără dobândă pentru comenzile în valoare de minimum 1.000 de lei achitate în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018.

BRD Finance

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil pentru cumpărături atât online, pe site-ul eMAG, cât și în showroom, cu excepția comenzilor eMAG Marketplace.

Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance, „Bani doar Bani”, Carrefour, Real, Catena, Dacia, Daniel, Diverta, Goldo, Praktiker, Reader’s Digest, Tarsago, Renault, Rombiz, Staer, Altex, Media Galaxy.

Prin cardurile BRD Finance MasterCard participante beneficiezi de 3 sau 6 rate fără dobândă sau plată integrală pentru orice produs.

Black Friday în rate – BCR

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil pentru cumpărături atât online, pe site-ul eMAG, cât și în showroom, cu excepția comenzilor eMAG Marketplace.

În programul de plată în rate sunt înscriși automat și gratuit toți clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR:

 • BCR Wizz Air MasterCard
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

și care, la momentul efectuării tranzacției solicită opțiunea “Rate fără dobândă”.

Prin cardul de credit BCR beneficiezi de:

 • 2, 3 sau 4 rate fără dobândă pentru produsele vândute de eMAG sau plată integrală pentru orice produs.
 • Până la 12 rate fără dobândă pentru:

– Comenzile în valoare de minimum 1.000 de lei, achitate în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018. Oferta este valabilă doar pentru produsele vândute de eMAG.

– Comenzile comenzile ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurări RCA online și Asigurări de călătorie până la 31.12.2018.

Bancpost

Programul de plată în rate fără dobândă prin cardurile Bancpost este disponibil doar pentru cumpărături în showroom-urile eMAG, cu excepția comenzilor eMAG Marketplace.

Prin cardurile Bancpost beneficiezi de 3 sau 6 rate fără dobândă pentru cumpărăturile achitate în showroom.

Cardurile Bancpost pentru care este disponibil programul sunt:

 • Visa Gold
 • American Express Gold
 • WIZZ Bancpost MasterCard World
 • American Express Green
 • Visa Classic

Card Cetelem

Programul de plată prin cardurile de credit Cetelem este disponibil pentru cumpărături pe site-ul eMAG, cât și în showroom.

Pentru a plăti online cu cardul, selectează opțiunea de plată “Online cu card bancar”, introdu datele cardului tău și finalizează tranzacția. Plățile online sunt procesate prin platforma PayU. Sistemul de plată este securizat.

Pentru plată în showroom, selectează opțiunea de plată “Numerar sau cu cardul în punct de ridicare personală”, în procesul de comandă. La casierie, specifică modalitatea de plată prin card CETELEM pentru oferta de rate.

În plus, la cardul Cetelem ai acces la Internet banking gratuit, rapid, oricand doar cu CNP si SMS, cu 0 costuri.

Prin cardul CETELEM beneficiezi de:

 • Vrei să faci o tranzacție în showroom-urile eMAG și nu ai PIN-ul? Îl primești prin SMS.
 • Perioada de grație de până la 60 de zile pentru orice tranzacție de sub 300 lei achitată online pe site-ul eMAG.
 • PIN by SMS
 • OneTimePassword

De fiecare dată când cumperi online pe eMAG în 3D Secure (sigla “MasterCard SecureCode”), la plata cu cardul online se va deschide o pagină nouă în care ți se va cere o parolă de confirmare a tranzacției.

Alpha Bank

Programul de plată în rate fără dobândă este disponibil doar pentru plăți online, pe site-ul eMAG, pentru comenzile eMAG și eMAG Marketplace.

Prin cardul de cumpărături Alpha Bank beneficiezi de:

 • 4 sau 6 rate fără dobândă pentru cumpărături achitate online sau plată integrală;
 • Până la 12 rate fără dobândă la plățile online pentru comenzile în valoare de minimum 1.000 de lei, achitate online, în perioada 07.11.2018 – 15.11.2018.

Black Friday 2018 la eMAG – cardul ING

Programul de plată în rate prin cardul ING Credit Card este disponibil atât online, cât și în showroom, pentru orice produs listat în site-ul eMAG, inclusiv produsele Marketplace.

Prin ING Credit Card beneficiezi de rate fără dobândă sau poți plăti integral. Plata se efectuează integral, după ce apeși butonul Plătește, urmând ca banca să îți transmită un SMS pentru selecția ratelor, în funcție de ofertă existentă.

Prin ING Credit Card beneficiezi de 6 rate fără dobândă pentru orice produs. Plata se efectuează integral, urmând ca banca să transmită un SMS pentru selecția ratelor.

BRD

Prin cardul de credit BRD beneficiezi de 3, 6, 9, 12 sau 18 rate fără dobândă, pentru tranzacții mai mari de 200 lei, achitate online în perioada 07.11.2018 – 31.12.2018 sau poți plăti integral.

Programul de plată în rate folosind cardul de credit BRD este disponibil online, pentru orice produs listat în site-ul eMAG, inclusiv produsele Marketplace.

Blak Friday 2018 la eMAG – cum plătesc online?

Pe 16 noiembrie, când eMAG organizează Black Friday, rapiditatea cu care te miști este extrem de importantă pentru a putea să prinzi ofertele pe care ți le dorești. Dacă ai cardul salvat în contul eMAG, e cel mai simplu: selectează-l din metodele de plată disponibile, alege numărul de rate dorit și apăsă butonul Trimite comanda. Plata se efectuează automat. În cazul în care cardul tău are opțiunea de rate prin SMS, vei alege numărul de rate după primirea SMS-ului de la bancă.

Dacă ai un card pe care încă nu l-ai salvat în contul tău eMAG:

 • După alegerea numărului de rate apăsă butonul Plătește, iar tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului tău eMAG. În cazul în care plata nu se confirmă, vei primi un mesaj de reîncercare.
 • Selectează metoda de plată Cârd de credit sau de debit, apăsă butonul Trimite comanda și vei fi redirecționat în pagina de plată PayU, unde vei introduce datele cardului. După introducerea acestora vor apărea opțiunile de rate disponibile.
 • În cazul în care cardul tău are opțiunea de rațe prin SMS, numărul de rate va fi selectat după primirea SMS-ului de la bancă, după apăsarea butonului Plătește.

Sursa: Start-up.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!