Aurelian Bădulescu, reacție la acuzațiile lui Klaus Iohannis: „Teatral, cu PSD-ul în gură”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a avut prima reacție din partea social-democraților la acuzațiile făcute joi de către Klaus Iohannis, potrivit cărora PSD a creat intenționat o criză sanitară. Viceprimarul PSD a spus că președintele a fost „teatral” și că nu are soluții la criza sanitară provocată de coronavirus.

Teatral, cu PSD-ul în gură. Încearcă să acopere ce nu a făcut Guvernul care în acest moment este la manșă. Invocă chestiuni care nu au legătură cu realitatea sanitară. Nu poate să răspundă la acest eșec decât prin acuze. În loc de PSD, dacă i-aș scoate din registru și l-aș ruga să înlocuiască cu soluție, cred nu o are. Este tragic”, a spus Aurelian Bădulescu, la Digi24.

Social-democratul a afirmat că situația actuală „este rezultatul unei proaste administrări, după perioada stării de urgență, măsurile nu au fost contemporane cu situația reală” și că „acum suntem cu toții nevoiți să luăm măsurile care se impun”.

Poate să spună orice, când vrei să creezi o criză trebuie să ai și produsele necesare. Cât ești în opoziție, nu ai ce criză să creezi printr-un discurs public”, a mai declarat viceprimarul PSD al Capitalei.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că situația generată de pandemie de coronavirus este una gravă. Șeful statului a atacat dur PSD și a spus că social democrații sunt de vină pentru creșterea numărului de cazuri de COVID-19.

Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!