Băsescu, despre candidatura lui Cumpănașu: „Nu-i dau şanse. A vrut de la bun început să candideze”

Fostul președinte Traian Băsescu nu-i dă şanse lui Alexandru Cumpănaşu să intre în turul al doilea la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Actualul europarlamentar PMP a spus că foarte mulţi vor acuza faptul că acţiunile lui Cumpănaşu în ancheta privind răpirea Alexandrei au avut ca scop strângerea unei susţineri pentru candidatură.

Băsescu a declarat duminică la România TV că: „Nu-i dau şanse (lui Alexandru Cumpănaşu n.r.), pentru că mulţi vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenţiei de a candida la prezidenţiale şi va pierde foarte mult. Sunt convins că foarte mulţi vor pune atitudinea lui pe seama faptului că a vrut de la bun început să candideze la prezidenţiale. Nu am convingerea că domnul Cumpănaşu era unul care îi cumpăra ghetuţe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moş Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănaşu şi poate şi-o aduce aminte de la botez”.

De asemenea, europarlamentarul consideră că electoratul de stânga ar putea vota pentru Alexandru Cumpănaşu, deşi are un mesaj dur împotriva statului.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat, joi, pe Facebook, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să îi acorde semnăturile necesare în acest sens.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!