Circulație modificată: CFR începe lucrările la Aeroportul Otopeni

Circulația rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, începând de luni, 2 septembrie, în urma începerii de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport și Gara de Nord.

În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulație în actualul sens giratoriu de la ieșirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului“, a informat într-un comunicat Compania Națională Aeroporturi București, care administrează aeroportul.

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi ușor modificat.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenșilor de la poliția rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunțate au fost luate pentru siguranța pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat“, se mai arată în comunicat.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea în 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei.

Sursa foto: Cristian Nistor/Agerpres

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!