Băsescu, despre ideea Vioricăi Dăncilă de a-l suspenda pe Iohannis: „În ce restaurant era?”

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a comentat ideea enunțată de către Viorica Dăncilă, aceea de a-l suspenda pe actualul președinte, Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu respectă deciziile Curții Constituționale refuzând numirea miniștrilor interimari.

Invitat duminică seara la Digi 24, fostul președinte al țării a întrebat: „În ce restaurant era?”. „Era la Antena 3”, a replicat moderatorul Cosmin Prelipceanu.

E, tot o bodegă”, a replicat fostul șef al statului izbucnind în râs. „A fost ziua dânsei? De unde venea?”, a continuat, argumentând: „Cum să te apuci să suspenzi președintele, când tu însuți, ca guvern, ești căzut?!

Liderul social-democraților Viorica Dăncilă a declarat duminică seara, la Antena 3, că PSD ar putea lua în calcul o eventuală suspendare a președintelui, în ciuda faptului că moțiunea de cenzură a opoziției a arătat că și-au pierdut majoritatea în Parlament.

Atâta timp cât președintele, care trebuie să fie un model pentru ceilalți, încalcă legea fundamentală, normal ar fi să începem demersurile pentru suspendare, dar sunt un om căruia îmi pasă de această țară și de ce se întâmplă. Dacă venim cu suspendarea, îmi e teamă că vom arunca țara în haos

Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei, luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui pentru că atâta timp cât ceri fiecărui cetăţean să respecte Constituţia, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi să încalce legea fundamentală”, a declarat Viorica Dăncilă.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!