Cătălin Botezatu și-a lansat cu mare fast colecția “Smart Gifts”

Cătălin Botezatu a lansat aseară, într-un cadru neconvențional, colecția capsulă Smart Gifts din proiectul Smart Fashion pe care îl derulează împreună cu un puternic lanțuri de hipermarketuri.

Linia cuprinde piese mass market de primăvară și vară, ușor de purtat atât în viața urbană cât și în vacanțe.

Pornind de la aceste două anotimpuri pentru care a realizat piesele, Cătălin Botezatu și echipa sa de creație, au construit un podium mare, cu ecrane led imense în spate pe care au derulat proiecțiile campaniei realizate în Grădina Botanică, în colțul din stânga a fost reprodusă o grădină de primăvară, plină de flori, iar în colțul din dreapta o plajă, cu nisip, șezlonguri, fructe.

Atmosfera a fost întregită de coloana sonoră folosită care inducea sentimentul de călătorie, liniște, relaxare, bucurie. Întreg conceptul a fost gândi minuțios, până la cel mai mic detaliu.Sala a fost animată de o mulțime de persoane publice. Teo Trandafir, o prezență neobișnuită la evenimentele mondene, a făcut o excepție și a venit să-l susțină pe Cătălin. Ea a primit un trandafir de la unul dintre manechinii care au defilat pe podium, chiar în timpul prezentării, și a marcat momentul cu spiritul de glumă care o caracterizează, strigând “Am prins buchetul!”.


Adelina Pestrițu, Adina Halas, Diana Dumitrescu, Giulia Huidu, Șerban Copoț, vulturii Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav, Doinița Oancea, Majda Aboulumosha, Irinel Columbeanu și iubita, soții Maxer, Emilia Mușală, Simona Pătruleasa, Raluca Bădulescu sunt doar câțiva dintre invitații cunoscuți care au onorat cu prezența lor evenimentul semnat Cătălin Botezatu.

E o bucurie pentru mine să văd aici atâția oameni dragi, le mulțumesc pentru prezență și susținere. Este o colecție capsulă cu prețuri decente, pe care mă bucur să o ofer publicului larg în preajma Sărbătorilor Pascale, e o colecție de primăvară – vară care cuprinde articole ușor de purtat, folositoare oricui, la preț mic. E o colecție în care poți găsi cadouri inspirate pentru cei dragi“, a declarat designerul.

Evenimentul s-a terminat târziu în noapte. După prezentarea de modă invitații s-au delectat cu preparate culinare și deserturi rafinate, o gamă foarte variată de băuturi, iar la plecare fiecare a primit cadou o piesă din colecție.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!