Modernizarea liniei de cale ferată București – Nord – Aeroport Otopeni: Trafic deviat la intrarea în aeroport

Potrivit unui comunicat oficial al CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), din cauza lucrărilor la calea ferată ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, breteaua de acces pentru intrarea din DN1 în aeroport se închide temporar.

Începând cu data de 3 martie 2020 accesul din DN 1 către Aeroportul Internațional Henri Coandă, sensul de mers București – Ploiești, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16+120.

Breteaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în Aeroportul Internațional Henri Coandă se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, în vederea realizării obiectivului “Modernizarea liniei de cale ferată București – Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă, București – Faza I, Racord CF la Terminalul 1”.

Se estimează că restricția va fi instituită până în data de 30.04.2020.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, se arată în comunicat.

România și-a asumat construirea unei căi ferate care să lege Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, în vederea găzduirii Campionatului European de fotbal din vara acestui an.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!