CLAUDIA PAVEL (CREAM) SI SORA EI, PAULA, PACIENTELE IMPOSTORULUI ITALIAN!

Ajuns celebru zilele acestea după ce s-a aflat că a operat fără să aibă dreptul legal, medicul italian Matthew Mode se pare că a intervenit un pic și la fizionomia surorilor Pavel, Claudia (cunoscută pe numele ei de scenă drept Cream) și Paula, care este make up artist.

Având în vedere că cele două și-au dat acordul să apară pe pagina de facebook profesională a medicului, este lesne de înțeles că au beneficiat de serviciile acestuia. Altfel, confidențialitatea medic-pacient nu i-ar fi dat dreptul să facă publice imaginile.

Claudia și sora ei au mers la cabinetul mediculuI estetician italian Matteo Politi, pe numele real, la sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut.

Medicul promitea pe rețelele de socializare intervenții ca ale Melaniei Trump la față, promitea de asemenea intervenții de mărire de sâni cu anestezie locală și refacere imediată, dar și injectări la nivelul feței care să te transforme în Kylie Jenner.

Tânăr, chipeș, rafinat și îmbrăcat la patru ace, obișnuit al locurilor sofisticate din oraș, italianul recruta paciente pe bandă rulantă cu ușurință.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!