Codrin Ștefănescu: ”Am hotărât să anulăm mitingul. Nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor”

Ieri, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat pentru Mediafax, că social-democraţii doresc să organizeze un miting la Romexpo pe data de 22 mai, la care să participe 120.000 de persoane din judeţele din sudul ţării, precizând că partidul va avea sigur un miting şi duminică la Târgovişte.

În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a afirmat Codrin Ştefănescu.
 
Acesta a precizat că, în cazul în care analizele de campanie ale partidului vor arăta că nu este oportună o manifestaţie la Bucureşti, atunci social-democraţii vor renunţa la idee. O decizie clară va fi luată şi anunţată miercuri, a adăugat Ştefănescu.

Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulţi oameni la acest miting. Mâine (miercuri – n.r.) vom face o declaraţie în sensul ăsta. Toate judeţele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”, a conchis secretarul general al PSD.

Astăzi, printr-o notificare trimisă către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, PSD anunță că nu mai organizează manifestarea.

Vă comunicăm că Partidul Social Democrat anulează organizarea evenimentului, din data de 22 mai 2019, care urma să se desfășoare la Romexpo“, se arată în documentul semnat de Codrin Ștefănescu.

Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari.

Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piata Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor.

Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Sursa foto: Facebook/ Codrin Stefanescu

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!