Mihai Tudose, despre PSD: ”Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim…”

Fostul premier, Mihai Tudose, spune despre foștii colegi de la PSD, că ”visează că sunt proprietarii României” și face un apel pentru participarea românilor la vot. 

În timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi”, a scris fostul premier pe pagina sa de socializare.

Matematica PSD… 
A glăsuit Dragnea că trei candidați la europarlamentare vor renunța la mandat. Și că cei trei sunt următorii doi: Plumb și Ciuhodaru. Sunt trei, nu-i așa?
Că Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle, căci de acceptat/ votat pe acolo pe la Comisie.. sunt șanse mai mari să viscolească în Sahara… Și Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iași… La Iașiul în care PSDragnea a fost primit cu atâta ,,căldură“ de localnici…
Și că dacă aceștia trei (sic) pleacă, devine eligibilă lista până la locul 18! Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri și apoi încă două locuri, pardon trei… Nu e așa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz și iepuri albaștri ce zburdă cu voioșie prin satele pentru care ne invidiază răii aia de europeni? 
Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim… să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păți ceva…
Doar, în timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi…”, spune Mihai Tudose.

Sursa foto: Guvernul României

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!