Concert extraordinar Ozana Barabancea alături de orchestra ei, “Lumini sonore”, la Teatrul Elisabeta

Ozana Barabancea revine pe scena Teatrului Elisabeta, în luna mărțișorului, marți, 12 martie, începând cu ora 19:00, cu un program special dedicat tuturor iubitorilor de muzică, alături de orchestra ei, “Lumini Sonore”, formată din muzicieni tineri și adevărați profesioniști, entuziaști și studioși. Alături de tenorul Vlad Miriță, baritonul Iordache Basalic și soprana Elena Dincă, va dirija și va cânta uverturi celebre din opere, arii, chansonete și canțonete, cât și muzică de film. Printre piesele muzicale va citi din poeziile și scrierile ei. În cadrul orchestrei, la pian se va afla și fiul Ozanei, Andrei, elev în clasa a 12 a la Colegiul Național George Enescu.

Ozana Barabancea este unul dintre artiștii neobosiți care lucrează pentru a dărui lumină prin sunetele sale. Paleta profesională bogată și dăruirea sunt  două din multele elemente care o recomandă. Jazz, muzică ușoară, pop sau operă sunt câteva din genurile pe care Ozana Barabancea le mânuiește cu măiestrie. Și-a început activitatea în anul 1990 și de atunci este în permanență pe scenă, iar în anul 1997 este laureată a Festivalului de Jazz “Napocensis”. De asemenea, face parte din Corul Operei Naționale din București. Solista a jucat în filmul “Supraviețuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu și în musicaluri precum “Chicago” (regia Ricard Riguant), “Launtrec la Bordel” (regia Horațiu Mălăele) și “Un altfel de cabaret” (regia Anca Sigartău).

Pasiunea pentru dirijat a pornit încă din copilărie, când își dirija toti colegii. Ulterior, la maturitate, ajunge să dirijeze prima orchestră de femei din România.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!