Medicul Felix Popescu ia lecții de tenis de la pacientul lui, Adrian Ungur

În urmă cu 4 ani, celebrul tenismen Adrian Ungur a apelat la o intervenție de implant de păr. Nu a fost singurul tenismen care a ajuns în clinica medicului român pentru o astfel de interventie. Andrei Pavel, Marius Copil, Dominic Inglot și alți câțiva tensimeni de prestigiu au apelat la serviciile medicului român Felix Popescu.
Adrian Ungur, în vârstă de 34 de ani, s-a retras din tenis în 2018. A activat în ATP Challenger Tour și a fost membru al echipei de Cupa Davis a României. Una dintre victoriile sale notabile este cea împotriva lui Davit Nalbandian, in patru seturi, la French Open, în 2012.
Ungur este căsătorit cu Liana, una dintre fiicele lui Ilie Balaci.

Mă bucur să am pe mână sportivi de înaltă performanță, ma bucur că ei la rândul lor mă consideră pe mine un performer în implantul de păr, e măgulitor ca ei, care își permit să meargă la orice clinică, din orice colț de lume, aleg să se opereze în România, și-i felicit pentru asta. Ei sunt adevărați ambasadori ai acestei țări, și când un om de valoarea și de competența lor vine într-o clinică din țară, și apoi vorbește atât de frumos despre performanța care se face și în acest domeniu în România, nu are cum să nu crească inima în tine. Pentru că, din poziția 
lor, au acces la servicii medicale oriunde în lume“, a declarat dr. Felix Popescu.

De la ei a primit cadouri cu semnificație, pe care le expune cu drag în clinică, un trening semnat de Simona Halep, rachete de tenis prezente la competiții importante, și mai nou, lecții de tenis.

Mai nou am primit cadou lecții de tenis, și merg și joc și cu Adrian Ungur, și cu Andrei Pavel. Încă nu am reușit să-i bat, dar nu mă las :)”.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!