Dăncilă face un apel către Iohannis: „Să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei”

Premierul Viorica Dăncilă face un apel prin care îi cere președintelui Klaus Iohannis să numească miniștrii interimari la Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, prim-ministrul îi cere lui Klaus Iohannis să renunțe la „vendete” și „să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei”.

Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici.

România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Sursa foto: presidency.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!