Datele desfășurării celor două ediții ale “Bursei locurilor de muncă”

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an.

Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel național “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creșterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanți.

În data de 18 octombrie 2019 va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți” dedicată tinerilor absolvenți, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piața muncii.

La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluția pieței muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate și alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București va organiza vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a “Bursei generale a locurilor de muncă“. Acțiunea va avea loc la Palatul Național al Copiilor.

Ofertele agenților economici se primesc până la data de 10 aprilie 2019 la sediul A.M.O.F.M. București, precum și la sediile agențiilor de sector.

Photo credit: estnews.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!