Deschiderea oficială a primului Huawei Experience Shop din România

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, va inaugura sâmbătă, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din țară. Amplasat în cadrul AFI Cotroceni București și conceput pentru a oferi o experiență completă, Huawei Experience Shop va permite consumatorilor să descopere și să se familiarizeze cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Amenajat pe o suprafață de 48 de metri pătrați, Huawei Experience Shop are un design premium și un stil minimalist. Aici, fanii și consumatorii vor putea găsi întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, până la ceasuri inteligente, fitness band-uri și o gamă extinsă de accesorii. În plus, consumatorii vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală și pot primi informații despre tehnologiile inovatoare încorporate în dispozitivele Huawei. De asemenea, clienții vor fi consiliați cum să utilizeze device-urile la capacitate maximă și vor primi sfaturi, astfel încât să fie preîntampinate situațiile care pot apărea după o anumită perioadă de utilizare a dispozitivelor.

Deschiderea oficială a Huawei Experience Shop va fi marcată sâmbătă, 2 februarie, cu momente speciale în Afi Cotroceni: show-uri pe gheață, tombole din oră în oră pentru cei care vin la stand și promoții limitate în magazin. Astfel, pe 2 februarie, începând cu ora 12:00, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT va putea fi achiziționat cu un discount de 50%, în vreme ce accesoriile, precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

Suntem bucuroși să deschidem în România primul Huawei Experience Shop, un spațiu care reprezintă pe deplin filozofia Huawei centrată în jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul în care consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

Orar de funcționare Huawei Experience Shop: luni – joi și duminică: 10:00 -20:00; vineri și sâmbătă: 10:00-23:00.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!